VR Racing by Qvick Motors klaar voor de laatste rechte lijn in Assen en op Nürburgring
August 4, 2020
VR Racing by Qvick Motors legt plannen op tafel
August 4, 2020
Show all

Legend Boucles @ Bastogne: Vader en zoon Van Rompuy aan de start.

Bij de enkele Vlaamse rijders die zich inschreven om deel te nemen aan de Legend Boucles @ Bastogne, bevinden zich ook Dirk Van Rompuy en zijn zoon Tom. Vader Dirk houdt het op een Opel Ascona 400, terwijl Tom opteert voor de BMW M3 GrA die we kennen uit het Belgische Kampioenschap Rally. Meteen opent VR Racing met de Legend Boucles@Bastogne zijn druk programma in rally en op circuit. Meer hierover later.

Dat Dirk Van Rompuy aan de start komt van de Legend Boucles @ Bastogne in een Opel Ascona 400, was al langer geweten. Van Rompuy senior is een gevestigde waarde in de seizoensopener. Hij won deze rally met Pirotte in 2011, werd derde met Jens Vanoverschelde in 2013 en tweede een jaar later. Ook de BMW M3 Groep A wordt opnieuw klaargestoomd voor Tom, die Eddy Smeets naast zich krijgt in de navigatorzetel. Beiden rijden in de categorie 80km/u. 

Foto’s: Wilfried Geerts & Kempenrally Press